Πέθανε ο θρύλος του «Great Balls of Fire», Τζέρι Λι Λιούις

Πέθανε ο θρύλος του «Great Balls of Fire», Τζέρι Λι Λιούις

Ο θρύλος του rock n' roll, Τζέρι Λι Λιούις, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, ο ατζέντης του.

Ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του rock n' roll στη δεκαετία του ‘50, όταν ήταν ένα σαρωτικό μουσικό και κοινωνικό φαινόμενο. Ο Λιούς ήταν ένας από τα πιο μεγάλα ονόματα της πρώτης περιόδου.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός με τραγούδια όπως το «Great Balls of Fire». Η ερμηνεία του Λιούς στο πιάνο βοήθησε να μείνει το τραγούδι γνωστό ως και σήμερα και σχεδόν να το ταυτίζουμε με το ροκ.

 

Αλλά είχε και μια σκανδαλώδη προσωπική ζωή. Το 1958 παντρεύτηκε την ξαδέλφη του Μάιρα Μπράουν, η οποία ήταν τότε μόλις 13 ετών.

Ήταν ο τρίτος από τους συνολικά επτά γάμους του.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη, το TMZ είχε δημοσιεύσει την είδηση του θανάτου του, αλλά αργότερα διαψεύστηκε.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE