Υπόθεση φόνου κατάδικου: Υπό 8ήμερη κράτηση οι συλληφθέντες - Συνεχίζονται οι έρευνες

Υπόθεση φόνου κατάδικου: Υπό 8ήμερη κράτηση οι συλληφθέντες - Συνεχίζονται οι έρευνες

Διατάγματα προσωποκράτησης διάρκειας οκτώ ημερών, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον των οκτώ υπόπτων, που συνελήφθησαν για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης φόνου άντρα ηλικίας 41 ετών, που διαπράχθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 27 Οκτωβρίου, στις Κεντρικές Φυλακές, στη Λευκωσία.

Οι οκτώ ύποπτοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ, από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα οκταήμερης κράτησης, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο φόνος του 41χρονου διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στις Κεντρικές Φυλακές, όπου ο 41χρονος εξέτιε ποινή φυλάκισης. Από την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες στη σορό, διαφάνηκε ότι ο θάνατος του 41χρονου προήλθε από κακώσεις σώματος. Κατά την νεκροτομή λήφθηκαν δείγματα για να τύχουν επιστημονικών εργαστηριακών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτήρισαν «εποικοδομητική» τη συνάντηση που είχαν στην Αλάσκα, παρότι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE