Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Κλέφτες έβαλαν όπισθεν και τραυμάτισαν σοβαρά 34χρονο

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Κλέφτες έβαλαν όπισθεν και τραυμάτισαν σοβαρά 34χρονο

Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/10) στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα φαίνεται να παρέσυρε 34χρονο λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με τον οδηγό να εγκαταλείπει τη σκηνή.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο. Μετά από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δύο πρόσωπα έκλεψαν καταλύτη από όχημα στην περιοχή.

Την κίνησή τους αντιλήφθηκαν δύο πολίτες, με τους δράστες να επιβιβάζονται σε όχημα και να τραυματίζουν βάζοντας όπισθεν τον 34χρονο.

Ο εν λόγω πολίτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλεύεται.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για το συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.