Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Κλέφτες έβαλαν όπισθεν και τραυμάτισαν σοβαρά 34χρονο

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Κλέφτες έβαλαν όπισθεν και τραυμάτισαν σοβαρά 34χρονο

Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/10) στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα φαίνεται να παρέσυρε 34χρονο λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με τον οδηγό να εγκαταλείπει τη σκηνή.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο. Μετά από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δύο πρόσωπα έκλεψαν καταλύτη από όχημα στην περιοχή.

Την κίνησή τους αντιλήφθηκαν δύο πολίτες, με τους δράστες να επιβιβάζονται σε όχημα και να τραυματίζουν βάζοντας όπισθεν τον 34χρονο.

Ο εν λόγω πολίτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλεύεται.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για το συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.