Αβέρωφ Νεοφύτου: «Ξέρω τα προβλήματά σας. Εν τζαι γεννήθηκα σε τζάκια» - Βίντεο

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Ξέρω τα προβλήματά σας. Εν τζαι γεννήθηκα σε τζάκια» - Βίντεο

Στη Βάβλα βρέθηκε σήμερα Κυριακή ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου όπου και συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση την οποία διοργάνωσε η ομάδα φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του.

Ο κ. Νεοφύτου αναφέρθηκε στην οικονομία της χώρας και στο πως φτάσαμε σήμερα σε ένα επίπεδο υγιούς ανάπτυξης, ενώ αναφέρθηκε στα εύκολα λόγια και στις υποσχέσεις που ακούγονται από κάποιους αυτή την περίοδο της προεκλογικής κάνοντας και τη σύγκριση με το τι έγινε στη Βρετανία και με τους λάθος χειρισμούς στην οικονομία αλλά και στις επιπτώσεις που ακολούθησαν.

«Ξέρω τα προβλήματά σας. Εν τζαι γεννήθηκα ούτε σε τζάκια, ούτε και σε σαλόνια. Εν μες τις αυλατζιές και τις μάντρες», είπε. «Χρειάστηκε να στηρίξουμε πολλά πράματα. Εν τζαι είπε κανένας ποιος έβαλε πλάτες για να στηρίξουμε την οικονομία. Παλέψαμε στη Βουλή για νομοθετήματα. Να διορθώσουμε τα κακώς έχοντα», τόνισε. 

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE