Μητέρα με δυο μωράκια έμεναν σε σπίτι με κατσαρίδες και νυφίτσες - Χρειάζεται βοήθεια με στέγη και τρόφιμα

Μητέρα με δυο μωράκια έμεναν σε σπίτι με κατσαρίδες και νυφίτσες - Χρειάζεται βοήθεια με στέγη και τρόφιμα

Ιστορίες ανθρώπων που συγκλονίζουν βλέπουν σχεδόν καθημερινά την δημοσιότητα.


Πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίοι ζουν σε άθλιες συνθήκες, όπως και η περίπτωση μιας μητέρας με δυο μωράκια, σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "Εθελοντές Κύπρου".

Σύμφωνα με όσα αναφέρει μια εκ των διαχειριστών της ομάδας, η γυναίκα αυτή, έμενα σε σπίτι με νυφίτσες και κατσαρίδες.



Το Γραφείο Ευημερίας, κινητοποιήθηκε άμεσα και πρόσφερε προσωρινά στέγη στη μητέρα σε ξενοδοχείο της Λεμεσού , ενώ από τις 28 του μήνα έχει μεταφερθεί σε ξενώνα μαζί με τα παιδιά όπου θα φιλοξενηθεί για λίγες εβδομάδες.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση η μητέρα χρειάζεται μια μόνιμη στέγη να μείνει με τα παιδιά, ενώ τα πρώτα ενοίκια θα μπορεί να τα διευθετήσει το Γραφείο Ευημερίας.

Αυτή τη στιγμή το Γραφείο Ευημερίας έχει μεταφέρει σε ξενώνα τη μητέρα με τα παιδιά. Η εθελοντική ομάδα, κάνει έκκληση σε οποίο μπορεί να βοηθήσει με γάλα φρέσκο, ψωμί, πάνες , νερό και είδη πρώτης ανάγκης.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE