ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: Επισκέφθηκε τμήματα Δημόσιας Υπηρεσίας στη Λεμεσό

Νίκος Χριστοδουλίδης: Επισκέφθηκε τμήματα Δημόσιας Υπηρεσίας στη Λεμεσό

Τις δυνατότητες αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Δημόσια Υπηρεσία και το προσωπικό της, σε σχέση με τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τους επικεφαλής και τα στελέχη τμημάτων της Δημόσιας Υπηρεσίας στη Λεμεσό ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στα επαρχιακά γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών, του Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Φορολογίας, καθώς και του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λεμεσού – Αμαθούντας, ο κ. Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ άκουσε και κατέγραψε εισηγήσεις για το πως αυτά τα τμήματα μπορούν να γίνουν πιο αποδοτικά προς όφελος των πολιτών.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το σημαντικό έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Υπηρεσία και ανέπτυξε το όραμά του για μία πιο αποδοτική Δημόσια Υπηρεσία, με ολοκλήρωση του ψηφιακού μετασχηματισμού, καθιέρωση διαφανών και αξιοκρατικών διαδικασιών και ολοκλήρωση της μεταρρύθμισης της.

Image preview

Image preview

Image preview

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top