ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Κυκλοφορούσε ελεύθερος ο Χρίστος Γεωργίου παρά τις εννέα υποθέσεις που εκκρεμούν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Κυκλοφορούσε ελεύθερος ο Χρίστος Γεωργίου παρά τις εννέα υποθέσεις που εκκρεμούν

Εννέα ποινικές υποθέσεις του 2021 και 2022 εκκρεμούν στο δικαστήριο εναντίον του Χρίστου Γεωργίου, 37 χρόνων, από τη Λάρνακα, ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία για την απόπειρα φόνου εναντίον 34χρονου, που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο στάθμευσης της Βιοτεχνικής Περιοχής Λάρνακας, κοντά στην Πράσινη Πολυκατοικία.

Τα ονόματα και οι φωτογραφίες των δύο καταζητούμενων για την υπόθεση αυτή ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της δύναμης Χρίστος Ανδρέου, παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία αιτήθηκε στο δικαστήριο την κράτηση του 37χρονου μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεών του που αφορούν ως επί τω πλείστο διαρρήξεις και κλοπές, καθότι πρόκειται για πρόσωπο με ροή στην διάπραξη αδικημάτων, εντούτοις το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Ως εκ τούτου, ο Γεωργίου καταζητείται εκ νέου από το ΤΑΕ Λάρνακας για υπόθεση απόπειρας φόνου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έβαλε όπισθεν, με αποτέλεσμα να παρασύρει 34χρονο, από τη Λάρνακα, και να τον τραυματίσει σοβαρά.

Ο Χρ. Γεωργίου μαζί με τον 36χρονο Ιβάνοφ Ιβάιλο Σλάβτσεβ, από τη Βουλγαρία, είχαν επιχειρήσει να κλέψουν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα, ωστόσο ο 34χρονος, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν σε παρακείμενο εστιατόριο, αντιλήφθηκε την απόπειρα κλοπής και μαζί με ακόμα έναν Ελληνοκύπριο προσπάθησαν να αποτρέψουν τους δράστες. Οι τελευταίοι, όμως, στην προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν το μέρος, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και κινήθηκαν με όπισθεν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να κτυπήσουν και να παρασύρουν σε απόσταση αρκετών μέτρων τον άτυχο 34χρονο, ο οποίος υπέστη πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή. Η προβολή του βίντεο, από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής, την στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει τον 34χρονο, προκάλεσε σοκ.

Όπως πληροφορούμαστε, κι εναντίον του Σλάβτσεφ εκκρεμούν σοβαρές ποινικές υποθέσεις ενώπιον της δικαιοσύνης, ωστόσο και ο 36χρονος Βούλγαρος κυκλοφορούσε και αυτός ελεύθερος με όρους. Και όλα αυτά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για πρόσωπα που επανηλλειμμένα έχουν απασχολήσει τις αρχές ασφαλείας με την παράνομη δράση τους.

Επίσης πληροφορούμαστε ότι οι δύο καταζητούμενοι, πριν από περίπου ένα μήνα, φέρεται να επιχείρησαν να κλέψουν καταλύτες από αυτοκίνητα στη Λεμεσό. Καταδιώχθηκαν, ρίφθηκαν πυροβολισμοί και τελικά έγινε κατορθωτό να συλληφθούν σε περιοχή της Αραδίππου. Κι όμως, και πάλι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεών τους, οι οποίες όσο περνά ο καιρός… στοιβάζονται στο δικαστήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top