ΑΠΟΕΛ για επεισόδια - «Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, δεν είναι πόλεμος - Εφαρμόζεται η κάρτα φιλάθλου;»

ΑΠΟΕΛ για επεισόδια - «Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, δεν είναι πόλεμος - Εφαρμόζεται η κάρτα φιλάθλου;»

«Ως εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, επιθυμούμε καταρχάς να συγχαρούμε τον επιτηρητή Νίκο Γενναδίου που χωρίς να υπολογίζει την σωματική του ακεραιότητα, παρενέβη για να σώσει την ζωή ενός οπαδού. Το δικό του παράδειγμα όπως και όλων όσων προσπάθησαν να αποτρέψουν τα χειρότερα, είναι το μόνο φωτεινό σημείο σε όσα τραγικά συνέβησαν χθες εντός του Τσιρείου Σταδίου», αναφέρει ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ σχετικά με τα επεισόδια.

«Συμβάντα τα οποία εκθέτουν όλους μας. Και την κοινωνία που ζούμε και την αστυνομία και τους νομοθέτες. Τα χθεσινά επεισόδια έρχονται να προσθέσουν άλλη μια μαχαιριά, στο πληγωμένο από τέτοιες συμπεριφορές εδώ και δεακετίες, κυπριακό ποδόσφαιρο.»

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

2026... ευχές από το Themaonline: Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά! 

2026... ευχές από το Themaonline: Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά! 

Με την έλευση του νέου χρόνου, η Διεύθυνση και η Δημοσιογραφική Ομάδα του Themaonline σάς εύχονται ολόψυχα υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και πολλές όμορφες στιγμές σε εσάς και τους ανθρώπους σας.