Δικαστική κλήση στον Μάριο Δρουσιώτη από Γιώργο Λακκοτρύπη - «Κανείς δεν μπορεί να μας φιμώσει»

Δικαστική κλήση στον Μάριο Δρουσιώτη από Γιώργο Λακκοτρύπη - «Κανείς δεν μπορεί να μας φιμώσει»

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, δεν θα σταματήσει να επικρίνει και να δημοσιοποιεί κάθε απόφαση ή ενέργεια οποιουδήποτε βλάπτει σοβαρά τα οικονομικά συμφέροντα των καταναλωτών, oύτε μπορεί κάποιος, με οποιοδήποτε τρόπο «να φιμώσει» τις δημόσιες δηλώσεις του ή να εμποδίσει τη δράση του, όπως ο Σύνδεσμος αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «πρόσφατα, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης, πήρε δικαστική κλήση από τον πρώην Υπουργό, Γιώργο Λακκοτρύπη με αίτημα, μεταξύ άλλων, την καταβολή αποζημιώσεων για λίβελλο και δυσφήμιση του ονόματός του».

Σημειώνεται ότι επανειλημμένα ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, ΚΣΚ, επέκρινε την απόφαση του Υπουργείου Ενέργειας και της ΡΑΕΚ για την πληρωμή της παραγόμενης ενέργειας από μεγάλα φωτοβολταϊκά συστήματα στην τιμή αποφυγής της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE