ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Μέχρι πότε μένει μαζί μας η σκόνη - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει απόψε και αύριο

Καιρός: Μέχρι πότε μένει μαζί μας η σκόνη - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει απόψε και αύριο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα, μέχρι και την Τετάρτη.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως σε νότιες ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά στα νότια το απόγευμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στο ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top