LIFESTYLE

GNTM 5: Οι μεταμορφώσεις του «makeover» έφεραν...αναστάτωση - Θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό - Δείτε βίντεο

GNTM 5: Οι μεταμορφώσεις του «makeover» έφεραν...αναστάτωση - Θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό - Δείτε βίντεο

Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις της Αλεξίας και της Νικόλ, την περασμένη εβδομάδα από το GNTM 5 τάραξαν τους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία σε τέσσερα νέα κορίτσια να συμμετέχουν στον μεγαλύτερο ελληνικό διαγωνισμό μόδας που προβάλλεται από την τηλεόραση του Star.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, ξαναείδαν όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο των κοριτσιών που πήραν μέρος στο bootcamp και κατέληξαν σε τέσσερις – πολλά υποσχόμενες- κοπέλες.

Έτσι, στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/10), λίγο πριν την έναρξη του φετινού, πολυαναμενόμενου makeover, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στις 13 διαγωνιζόμενες ότι μπαίνουν στο σπίτι τέσσερις ακόμα παίκτριες, τέσσερα νέα μοντέλα!

Αυτές είναι η Ραφαέλα, η Γεωργιάννα, η Ντορέλα και η Ειρήνη!

Με την είσοδό τους στον διαγωνισμό, τα συναισθήματα των ήδη μέσα στο GNTM μοντέλων ήταν ανάμεικτα. Κάποιες χάρηκαν, ενώ άλλες, όπως η Γιέβα και η Βικτώρια απογοητεύτηκαν με αυτή την εξέλιξη. Η Γιέβα είπε μάλιστα, ότι δεν έχει κάποια προσωπική διαφωνία με τα νέα κορίτσια, αλλά θεωρεί άδικο που έγιναν ξανά 17 από 13 και πως ανυπομονεί να… φύγουν!

Οι 13 διαγωνιζόμενες αλλά και οι 4 νέες κοπέλες που μπήκαν στον διαγωνισμό μόδας, αφέθηκαν στα χέρια του hair expert Τom Zois. Ο πολύπειρος Tom Zois κλήθηκε να κάνει τα… μαγικά του στα looks των κοριτσιών για να μπουν στο hall of fame των μεταμορφώσεων του GNTM!

Στο τέλος του makeover τα κορίτσια έπρεπε να ετοιμαστούν κατευθείαν για μία φωτογράφιση. Οι 17 παίκτριες άκουσαν προσεκτικά τις οδηγίες του φωτογράφου και art director του GNTM, Παναγιώτη Κάτσου για να μπορέσουν να αποδείξουν στη Βίκυ Καγιά ότι έχουν τη δύναμη να ξεχωρίσουν με τον νέο τους εαυτό.

Λίγο πριν τη φωτογράφιση, δόθηκε στα μοντέλα η δυνατότητα να αντικρίσουν για 30 μόνο δευτερόλεπτα το νέο τους look στον καθρέφτη. Σε κάποιες άρεσε πολύ, ενώ σε άλλες όχι.

Τα συναισθήματα των κοριτσιών ήταν - όπως κάθε χρόνο- ανάμεικτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top