Επίσημα στην Ευρωβουλή η Ελένη Σταύρου - Την Τετάρτη η ανακήρυξη

Επίσημα στην Ευρωβουλή η Ελένη Σταύρου - Την Τετάρτη η ανακήρυξη

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει, πως ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου δρ Κώστας Κωνσταντίνου, ως Γενικός Έφορος Εκλογής Μελών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα προβεί στην ανακήρυξη της κας Ελένης Σταύρου ως εκλεγέντος μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, λόγω κένωσης της θέσης που κατείχε ο κ. Λευτέρης Χριστοφόρου, ο οποίος διορίστηκε Μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η ανακήρυξη θα γίνει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 08:00 π.μ., στο κτήριο της Κεντρικής Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE