Επίσημα στην Ευρωβουλή η Ελένη Σταύρου - Την Τετάρτη η ανακήρυξη

Επίσημα στην Ευρωβουλή η Ελένη Σταύρου - Την Τετάρτη η ανακήρυξη

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει, πως ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου δρ Κώστας Κωνσταντίνου, ως Γενικός Έφορος Εκλογής Μελών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα προβεί στην ανακήρυξη της κας Ελένης Σταύρου ως εκλεγέντος μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, λόγω κένωσης της θέσης που κατείχε ο κ. Λευτέρης Χριστοφόρου, ο οποίος διορίστηκε Μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η ανακήρυξη θα γίνει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 08:00 π.μ., στο κτήριο της Κεντρικής Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE