Αθώος o 27χρονος Κύπριος που πήγε να ταξιδέψει αεροπορικώς με απομιμητικό uzi

Αθώος o 27χρονος Κύπριος που πήγε να ταξιδέψει αεροπορικώς με απομιμητικό uzi

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 27χρονος Κύπριος που είχε συλληφθεί, επειδή επιχείρησε να ταξιδέψει με απομιμητικό αεροβόλο όπλο - uzi, μέσω του διεθνούς αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του ανέφερε ότι επρόκειτο για αναμνηστικό δώρο που είχε αγοράσει, έναντι 49 ευρώ, μετά από ολιγοήμερο οικογενειακό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικός, εξεταζόμενος από το δικαστήριο, κατέθεσε ότι «δεν σκοτώνει κανείς με αυτό το όπλο», αναφέροντας ότι εντοπίστηκε στις χειραποσκευές τού νεαρού πριν από την επιβίβαση στο αεροσκάφος.

Τελικά, το δικαστήριο τον έκρινε αθώο για παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE