Αθώος o 27χρονος Κύπριος που πήγε να ταξιδέψει αεροπορικώς με απομιμητικό uzi

Αθώος o 27χρονος Κύπριος που πήγε να ταξιδέψει αεροπορικώς με απομιμητικό uzi

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 27χρονος Κύπριος που είχε συλληφθεί, επειδή επιχείρησε να ταξιδέψει με απομιμητικό αεροβόλο όπλο - uzi, μέσω του διεθνούς αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Στην απολογία του ανέφερε ότι επρόκειτο για αναμνηστικό δώρο που είχε αγοράσει, έναντι 49 ευρώ, μετά από ολιγοήμερο οικογενειακό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικός, εξεταζόμενος από το δικαστήριο, κατέθεσε ότι «δεν σκοτώνει κανείς με αυτό το όπλο», αναφέροντας ότι εντοπίστηκε στις χειραποσκευές τού νεαρού πριν από την επιβίβαση στο αεροσκάφος.

Τελικά, το δικαστήριο τον έκρινε αθώο για παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

Θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ θεωρεί ότι μπορεί να φέρει ο διάλογος που θα λάβει χώρα σήμερα ανάμεσα στις συντεχνίες και τους Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE