Πάφος: Εκατόν τριάντα τέσσερις οδηγοί καταγγέλθηκαν τον Οκτώβριο - Ήπιαν και έπιασαν τιμόνι

Πάφος: Εκατόν τριάντα τέσσερις οδηγοί καταγγέλθηκαν τον Οκτώβριο - Ήπιαν και έπιασαν τιμόνι

Εκατό τριάντα τέσσερις οδηγοί καταγγέλθηκαν τον Οκτώβριο στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, 134 οδηγοί εντοπίσθηκαν τον Οκτώβριο να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης. Επιπρόσθετα, σε άλλους 21 οδηγούς έγινε παρατήρηση χωρίς να καταγγελθούν, με βάση πρόνοιες της Νομοθεσίας.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης είναι από τις βασικές αιτίες πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων και κάλεσε τους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί και να τηρούν τους κανόνες οδικής ασφάλειας.

Επεσήμανε επίσης πως οι επιχειρήσεις της ΑΔΕ Πάφου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE