ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Προχωράμε ενωμένοι» - «Μας συνδέουν πολλά με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Προχωράμε ενωμένοι» - «Μας συνδέουν πολλά με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη»

Μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου.

Εξερχόμενος από το Προεδρικό ο Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε: «Είχα μια μακρά, ειλικρινή και εξαιρετικά παραγωγική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με τον Νίκο Αναστασιάδη μας συνδέουν κοινοί αγώνες μερικών δεκαετιών, και μια συνεργασία πάντα με στόχο να βοηθάμε τον τόπο μας. Έχουμε ακόμα ένα κοινό, ένα κοινό σπίτι, τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Και ενωμένοι, συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Μια μάχη που έχει να κάνει με το μέλλον του τόπου μας. Ενωμένοι όλοι μαζί, Δημοκρατικός Συναγερμός και Κυβέρνηση, θα δώσουμε κι αυτή τη μάχη. Το πιστεύουμε, πως για ακόμη μια φορά θα κρατήσουμε την Κύπρο στην σωστή πορεία της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ανάπτυξης».

Αναστασιάδης και Αβέρωφ θα συναντηθούν απόψε στις 8 στην τελετή απονομής του Βραβείου της Χρονιάς «Μανώλης Χριστοφίδης», που διοργανώνει η Οργάνωση Νέων Επιστημόνων του ΔΗΣΥ. Αναμένεται στην εκδήλωση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να ρίξει φως στις σκιές γύρω από την υποψηφιότητα Αβέρωφ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top