Αβέρωφ Νεοφύτου: «Προχωράμε ενωμένοι» - «Μας συνδέουν πολλά με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Προχωράμε ενωμένοι» - «Μας συνδέουν πολλά με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη»

Μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου.

Εξερχόμενος από το Προεδρικό ο Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε: «Είχα μια μακρά, ειλικρινή και εξαιρετικά παραγωγική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με τον Νίκο Αναστασιάδη μας συνδέουν κοινοί αγώνες μερικών δεκαετιών, και μια συνεργασία πάντα με στόχο να βοηθάμε τον τόπο μας. Έχουμε ακόμα ένα κοινό, ένα κοινό σπίτι, τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Και ενωμένοι, συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Μια μάχη που έχει να κάνει με το μέλλον του τόπου μας. Ενωμένοι όλοι μαζί, Δημοκρατικός Συναγερμός και Κυβέρνηση, θα δώσουμε κι αυτή τη μάχη. Το πιστεύουμε, πως για ακόμη μια φορά θα κρατήσουμε την Κύπρο στην σωστή πορεία της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ανάπτυξης».

Αναστασιάδης και Αβέρωφ θα συναντηθούν απόψε στις 8 στην τελετή απονομής του Βραβείου της Χρονιάς «Μανώλης Χριστοφίδης», που διοργανώνει η Οργάνωση Νέων Επιστημόνων του ΔΗΣΥ. Αναμένεται στην εκδήλωση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να ρίξει φως στις σκιές γύρω από την υποψηφιότητα Αβέρωφ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE