Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Επαναλαμβάνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοιο αίτημα από την Επιτροπή και συνεπώς ουδέποτε αρνήθηκα να συναντηθώ ή να συνεργαστώ μαζί τους.
Η συνεργασία μου με Ευρωπαϊκούς θεσμούς σε όλα τα επίπεδα είναι δεδομένη και ουδέποτε αρνήθηκα να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε αίτημα.
Μάλιστα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών προχώρησαν χθες με διάβημα προς την επιτροπή PEGA ώστε να διευκρινιστεί το ζήτημα.
Η Επιτροπή απαντώντας εξέφρασε έκπληξη για τις αναφορές που με θέλουν να αρνούμαι αίτημά της για συνάντηση, διότι ουδέποτε ζήτησε συνάντηση από εμένα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την Ευρωβουλευτή της Ελλάδας και μέλος της Επιτροπής PEGA κα Ελίζα Βόζεμπεργκ σε σημερινές της δηλώσεις στα μέσα.
Αναφέροντας τα πιο πάνω ευελπιστώ ότι το θέμα διευκρινίστηκε και από πλευράς μου θεωρείται λήξαν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις