ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξελίξεις στη δίκη του τέως Κιτίου - Έκαναν αυτοψία στο γραφείο του

Εξελίξεις στη δίκη του τέως Κιτίου - Έκαναν αυτοψία στο γραφείο του

Με επιτόπια αυτοψία στη Μητρόπολη Κιτίου, ολοκληρώθηκε η σημερινή πολύωρη δικάσιμος της υπόθεσης για την οποία κατηγορείται για άσεμνη επίθεση εναντίον 16χρονης το 1981, ο τέως Κιτίου Χρυσόστομος.

Μια διαδικασία που σημαδεύτηκε από τη φραστική επίθεση του τέως Μητροπολίτη, προς τη γ.γ της ΠΟΓΟ, Σκεύη Κουκουμα, η οποία βρισκόταν στην αίθουσα.
Κατά τη διάρκεια διαλείμματος του Δικαστηρίου, ο τέως Μητροπολίτης φώναξε στην τέως βουλευτή του ΑΚΕΛ, «έπρεπε να ξέρετε πως ο Δεσπότης σας είναι αθώος».

Τότε η κ. Κουκουμά του απάντησε, «να σας πως κι εγώ τι άκουγα τόσα χρόνια για σας». Σ’ εκείνο το σημείο παρενέβη ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Μιχάλης Πικής και ζήτησε από τον πελάτη του να σταματήσει το διάλογο.

Κατά τη διαδικασία της αντεξέτασης του κατηγορούμενου, η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, Άννα Γιάλλουρου ζήτησε όπως, γίνει επιτόπια αυτοψία στο γραφείο του τέως Μητροπολίτη, στο κτήριο της Μητρόπολης Κιτίου. Το αίτημα υποβλήθηκε προκειμένου να γίνει αυτοψία στο χώρο όπου η παραπονούμενη κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε άσεμνα ο τέως Μητροπολίτης. Έτσι το Δικαστήριο, έσπευσε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης στο χώρο, όπου ο κατηγορούμενος απάντησε σε ερωτήσεις για τη διαρρύθμιση του γραφείου του.

Προηγουμένως, είχαν κατατεθεί ως τεκμήρια από το συνήγορό του, δέσμη φωτογραφιών που αποδεικνύουν, όπως ισχυρίζεται ο 84χρονος κατηγορούμενος, πως ο καναπές στο γραφείο του το 1981 δεν ήταν βυσσινοκόκκινος αλλά μπεζ κλαδωτός.

Ο τέως Κιτίου κατηγόρησε ξανά την παραπονούμενη για ψεύδη, λέγοντας πως ουδέποτε τον επισκέφθηκε στο γραφείο του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top