Μετά την μεγάλη πατάτα έφτασε η μεγάλη φράουλα - Έβαλε και τα γιορτινά της - Δείτε φωτογραφία

Μετά την μεγάλη πατάτα έφτασε η μεγάλη φράουλα - Έβαλε και τα γιορτινά της - Δείτε φωτογραφία

Η μεγάλη πατάτα στην Ξυλοφάγου ήταν μόνο η αρχή. Η Δερύνεια έστησε τη μεγάλη φράουλα και μάλιστα φόρεσε και τα χριστουγεννιάτικά της.

Ήδη πολλές κοινότητες και Δήμοι στολίζουν πάρκα και κρεμάνε φωτεινά λαμπάκια για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τη Δερύνεια όμως να πρωτοτυπεί με την «Big Christmas Strawberry».

Είναι σίγουρο πως θα γίνει το επόμενο viral σημείο για φωτογραφίες. Η φράουλα έχει στηθεί σε μικρή πλατεία κοντά στην εκκλησία της Παναγίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δερύνεια είναι διάσημη για τις φράουλές της. Μάλιστα, κάθε δύο χρόνια, διοργανώνει το Φεστιβάλ Φράουλας.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το StudentLife.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.