Ερχάν Αρικλί: «Η Ρωσία δεν έχει λάβει τελική απόφαση για τις απευθείας πτήσεις»

Ερχάν Αρικλί: «Η Ρωσία δεν έχει λάβει τελική απόφαση για τις απευθείας πτήσεις»

Η Ρωσία δεν έχει λάβει τελική απόφαση για τις απευθείας πτήσεις, δήλωσε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί προσθέτοντας ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά βρίσκεται σε επαφή με τη Ρωσία και μια άλλη χώρα σχετικά με τις απευθείας πτήσεις.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο κ. Αρικλί σε δηλώσεις του στον τ/κ τηλεοπτικό σταθμό Γκεντς ανέφερε επίσης ότι η Ρωσία δεν έχει λάβει πλήρη απόφαση, άναψε κίτρινο φως στην αρμόδια εταιρεία, αλλά όχι πράσινο. «Ωστόσο, δεν έχουμε εμπόδια στις απευθείας πτήσεις». Δεν πρόκειται να παραιτηθεί χωρίς να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους, είπε και πρόσθεσε ότι το κεφάλαιο της υπόθεσης «Mavi Gök Havacılık», της εταιρείας που ακούστηκε ότι θα ξεκινούσε πτήσεις από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, έκλεισε προς το παρόν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE