Ψάχνει... θαύμα στη Μολδαβία στον επίλογο των ομίλων

Ψάχνει... θαύμα στη Μολδαβία στον επίλογο των ομίλων

Η Ομόνοια ταξίδεψε στην Μολδαβία για το ματς με την Σέριφ με στόχο να κλείσει θετικά τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πράσινοι θα κυνηγήσουν (Πέμπτη, 03/11, 19:45) την νίκη εκτός έδρας και αν η εξέλιξη του ματς... βοηθήσει τότε θα επιδιώξει να φτάσει σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Η ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων από τους Μολδαβούς βάζει δύσκολα στην ομάδα του Φερέρα που καλείται να ανταποκριθεί στο ματς που θα γράψει τον επίλογο της κύριας φάσης του θεσμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE