Βιασμός 12χρονης: Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα

Βιασμός 12χρονης: Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα

Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 53χρονο και έναν 33χρονο οι οποίοι μετέβησαν σήμερα (02/11) το μεσημέρι, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της ΥποδιεύθυνσηςΠροστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα καιενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στηνανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογήςγνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί μεανήλικο άτομο.Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE