Βιασμός 12χρονης: Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα

Βιασμός 12χρονης: Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα

Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκαν αυτοβούλως δύο ακόμη άτομα σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 53χρονο και έναν 33χρονο οι οποίοι μετέβησαν σήμερα (02/11) το μεσημέρι, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της ΥποδιεύθυνσηςΠροστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα καιενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στηνανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογήςγνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί μεανήλικο άτομο.Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE