Τα λεφτά είναι... πολλά - Το έξτρα κίνητρο για ΑΕΚ, Απόλλων και Ομόνοια

Τα λεφτά είναι... πολλά - Το έξτρα κίνητρο για ΑΕΚ, Απόλλων και Ομόνοια

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ με τις τρεις κυπριακές ομάδες να ετοιμάζονται για το κλείσιμο της αυλαίας σε αυτή τη φάση.

Η ΑΕΚ (22:00-Cytavision 3HD) μετά τη μεγάλη πρόκριση ως τρίτη από τον όμιλο και την πρόκριση στα μπαράζ του Κόνφερενς παίζει στη Βρετάνη κόντρα στη Ρεν χωρίς άγχος.

Ο Απόλλωνας (19:45-Cytavision 3HD) χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον υποδέχεται στο ΓΣΠ την Βαντούζ με στόχο την επιστροφή στις νίκες και φυσικά το μισό εκατομμύριο που δίνει η ΟΥΕΦΑ ως μπόνους νίκης.

Με τη σειρά της η Ομόνοια (19:45-Cytavision Sports 4HD) κυνηγάει το θαύμα στη Μολδαβία με αντίπαλο την Σέριφ. Οι πράσινοι του Φερέρα χρειάζονται νίκη με τρία τέρματα ή περισσότερα για να κλέψουν την τρίτη θέση και να πάνε στα μπαράζ του Κόνφερενς Λιγκ μαζί με την ΑΕΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE