«Παραμυθούπολη»: Πότε ανοίγει τις πόρτες της - Έρχεται έκπληξη από το εξωτερικό

«Παραμυθούπολη»: Πότε ανοίγει τις πόρτες της - Έρχεται έκπληξη από το εξωτερικό

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα, έρχονται και το Πάρκο Παλιάτσο στήνει την γνωστή σε όλους «Παραμυθούπολη» στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η Παραμυθούπολη ανοίγει για το κοινό στις 18 Νοεμβρίου 2022 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023.

Φέτος θα περιλαμβάνει παγοδρόμιο αλλά και τα διάσημα παιχνίδια «μεγάλη ρόδα», τραινάκι σκουληκάκι, music express και crazy frog.

Δεν θα λείψει φυσικά η χριστουγεννιάτικη μουσική και πλούσιο φαγητό.

Μία έκπληξη για μικρούς και μεγάλους ετοιμάζει φέτος η Παραμυθούπολη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γύρω στις 20 Δεκεμβρίου 2022 θα έρθει ο Άγιος Βασίλης από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας, από τις 7 Νοεμβρίου 2022 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2023 ο Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης Νταβίλα θα παραμείνει κλειστός, λόγω της «Παραμυθούπολης» που θα λειτουργήσει κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Η νέα πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αρχές Μαρτίου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE