ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Red Friday»: Σε τιμές ευκαιρίας 1000 ακίνητα από την Altamira Real Estate – Πότε ανοίγουν οι προσφορές

«Red Friday»: Σε τιμές ευκαιρίας 1000 ακίνητα από την Altamira Real Estate – Πότε ανοίγουν οι προσφορές

Οι ευκαιρίες είναι πολύ μεγάλες για να περιμένεις μέχρι το Black Friday, γι’ αυτό η Altamira Real Estate παρουσιάζει και φέτος το Red Friday.

Τη μεγαλύτερη εκστρατεία της κυπριακής αγοράς ακινήτων η οποία έχει πλέον καταστεί θεσμός, και επιστρέφει για τρίτη διαδοχική χρονιά με ακόμη πιο εντυπωσιακές προσφορές, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή.

Το φεστιβάλ ακινήτων της Altamira Real Estate σπάει κάθε ρεκόρ και περιλαμβάνει 1000 πραγματικές ευκαιρίες σε επιλεγμένα τεμάχια γης σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, στις πιο ασυναγώνιστες τιμές προσφοράς που μπορεί να εντοπίσει κανείς στην αγορά.

Από την 1η Νοεμβρίου και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το κοινό μπορεί να εντοπίσει την ευκαιρία εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy, και να επιλέξει μοναδικά οικιστικά οικόπεδα, επιλεγμένα οικιστικά χωράφια, προνομιούχα αγροτεμάχια και τεμάχια κατάλληλα για διαχωρισμό οικοπέδων.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα ακίνητα σε προσφορά

Τα επιλεγμένα ακίνητα διατίθενται σε πραγματικές τιμές προσφοράς και είναι έτοιμα για ανάπτυξη, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίησή τους. Απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται είτε για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, είτε για μελλοντική επενδυτική αξιοποίηση, όσο και σε επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Η εκστρατεία θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων και τα ανοίγματα προσφορών θα γίνονται κάθε Τρίτη μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου 2022, στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top