Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν στις 20 Ιουλίου για την εισβολή

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν στις 20 Ιουλίου για την εισβολή

Στα κατεχόμενα θα βρίσκεται, παράνομα, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για τους εορτασμούς της τουρκικής εισβολής στις 20 Ιουλίου, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του.

Σύμφωνα με τη γραπτή ανακοίνωση, ο Τούρκος Πρόεδρος "με αφορμή την επίσκεψή του για την 41η επέτειο της 20ης Ιουλίου, η οποία διασφάλισε την ηρεμία και την ασφάλεια στους Τ/κ, θα έχει επαφές με τον πρόεδρο της ΤΔΒΚ Μουσταφά Ακιντζί και τους αρμοδίους του κράτους και της κυβέρνησης για τις τελευταίες εξελίξεις του Κυπριακού και θέματα που αφορούν τις δύο χώρες".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE