Εξελίξεις από Pfizer και BioNTech - Ξεκίνησαν δοκιμές συνδυαστικού εμβολίου για κορωνοϊό και γρίπη

Εξελίξεις από Pfizer και BioNTech - Ξεκίνησαν δοκιμές συνδυαστικού εμβολίου για κορωνοϊό και γρίπη

Μελέτη για την αξιολόγηση συνδυαστικού εμβολίου που στοχεύει την Covod-19 και τη γρίπη ξεκίνησαν Pfizer και BioNTech.

Σύμφωνα με το Reuters, το υποψήφιο εμβόλιο, μιας δόσης, βασίζεται στο mRNA, το οποίο συνδυάζει την προστασία κατά της γρίπης και της Covid-19.

Ένα συνδυαστικό εμβόλιο με την τεχνολογία mRNA «θα μπορούσε να απλουστεύσει τις πρακτικές του εμβολιασμού εναντίον αυτών των δύο παθήσεων του αναπνευστικού, οδηγώντας εν δυνάμει σε μια καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη για τις δύο ασθένειες», αναφέρει σε ανακοίνωση η Αναλίζα Άντερσον, επιστημονική διευθύντρια στην Pfizer.

Η δοκιμή διεξάγεται στις ΗΠΑ και οι εταιρείες στοχεύουν να εγγράψουν 180 εθελοντές μεταξύ 18 και 64 ετών. Ο πρώτος συμμετέχων στη μελέτη έλαβε τη δόση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.