LIKE ONLINE

Μας έκανε να δακρύσουμε η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney - Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Μας έκανε να δακρύσουμε η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney - Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Η Disney κυκλοφόρησε μια νέα μαγική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για να σηματοδοτήσει την έναρξη της εορταστικής περιόδου, υποστηρίζοντας το Make-A-Wish! Το «The Gift» είναι ένα τρίλεπτο κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους που γιορτάζει την αγάπη, τα Χριστούγεννα, μιλά για την σημαντικότητα της οικογένειας σε περιόδους αλλαγής και πώς οι δεσμοί τους γίνονται ακόμα πιο δυνατοί μέσω της συντροφικότητας.

Η νέα διαφήμιση είναι η τελευταία έκδοση της τριλογίας «From My Family To Yours» της Disney, η οποία έκανε πρεμιέρα σήμερα 2/11, και η αλήθεια είναι πως μας συγκίνησε!Η πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney, «Lola» κυκλοφόρησε το 2020. Σε αυτό το πρώτο μέρος, γνωρίσαμε τη Nicole και τη γιαγιά της, Lola, και παρακολουθήσαμε πώς ο δεσμός τους έγινε πιο ουσιαστικός, καθώς οι εορταστικές παραδόσεις μεταδίδονται από γενιά σε γενιά.

Το περσινό σίκουελ, «The Stepdad», ακολούθησε την ενήλικη Nicole και τα δικά της παιδιά, τον Max και την Ella, που καλωσόρισαν τον θετό μπαμπά Mike στο σπίτι τους. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρισκόταν ένα πολύ ιδιαίτερο βιβλίο παραμυθιών, το οποίο τόνιζε τη σημασία των μικρών στιγμών και πώς αυτές μπορούν να κάνουν την οικογένεια πιο δυνατή.Τόσο οι διαφημίσεις του 2020 όσο και του 2021 ξεπέρασαν τις 184 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως. Τα προηγούμενα shorts είχαν επίσης κυκλοφορήσει στο Disney+ για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Διαφήμιση Disney για Χριστούγεννα: Ποιο είναι το μήνυμα του «The Gift»;
Το «The Gift» είναι μία ιστορία που αφορά τις αδελφικές σχέσεις, η οποία περιγράφεται και βιώνεται μέσα από τα μάτια της μικρής Ella, καθώς προσαρμόζεται στην μεταβαλλόμενη οικογενειακή δυναμική.

Η μικρή Ella έχει στην αγκαλιά της τον Mickey Mouse, δώρο του αδελφού της, που συνδέει τόσο το παρελθόν, όσο το παρόν και το μέλλον.

Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη του νέου μωρού, η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης, όμως, δεν είναι έτοιμη γι’ αυτήν την αλλαγή.Όταν το μωρό, όμως, έρχεται στο σπίτι και η Ella το συναντά για πρώτη φορά, αποφασίζει να του χαρίσει τον Mickey, τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των αδελφών.

Η φετινή παγκόσμια διαφήμιση υποστηρίζει για άλλη μια φορά τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Disney, Make-A-Wish, καλώντας τους θεατές σε όλο τον κόσμο να στηρίξουν το έργο του.«Αυτή η συγκινητική ιστορία γιορτάζει τη μαγεία και τη χαρά της οικογένειας, τις εορταστικές παραδόσεις και τη δημιουργία νέων αναμνήσεων. Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο βίντεο», αναφέρει η Disney.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top