Συνελήφθη η οδηγός που παρέσυρε πεζή στη Λεμεσό - Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 30χρονη

Συνελήφθη η οδηγός που παρέσυρε πεζή στη Λεμεσό - Σε  εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 30χρονη

Χειροπέδες στην 45χρονη οδηγό πέρασε η Αστυνομία, η οποία παρέσυρε και τραυμάτισε 30χρονη πεζή στη Λεμεσό, το βράδυ της Πέμπτης 03 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 30χρονη πεζή  υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πεζή φαίνεται να διασταύρωνε το δρόμο που κινείτο το όχημα που και οι εξετάσεις της Αστυνομίας επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο σημείο με σκοπό να διαφανεί η συμπεριφορά τόσο της οδηγού όσο και της πεζής μέσα στο δρόμο.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE