The Story of The Stray Story: Ένα ζωοφιλικό The Break με τη Χριστίνα Γεωργίου

The Story of The Stray Story: Ένα ζωοφιλικό The Break με τη Χριστίνα Γεωργίου

Σε έναν καταναλωτικό κόσμο εθελοντές που φροντίζουν ζώα μας θυμίζουν βασικές ανθρώπινες αξίες όπως η ενσυναίσθηση, η ευθύνη, ο σεβασμός και η προστασία του αδύναμου.

Με το ντοκιμαντέρ της The Stray Story η σκηνοθέτης, συνθέτης και σεναριογράφος Χριστίνα Γεωργίου αποτίνει φόρο τιμής στα ακηδεμόνευτα ζώα και τους εθελοντές που τα φροντίζουν με τεράστιο οικονομικό και πολλές φορές προσωπικό και ψυχικό κόστος. Με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ αυτές τις μέρες στα K - Cineplex κάνουμε The Break με τη δημιουργό για το τι σημαίνει ζωοφιλία, τι πάει λάθος με τους ιδιοκτήτες και ποια η κατάσταση με τα ακηδεμόνευτα ζώα στο νησί (και γιατί πρέπει να τα λέμε έτσι και όχι “αδέσποτα”).

*Σε συνεργασία με την https://blacklemon.tv/

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE