The Story of The Stray Story: Ένα ζωοφιλικό The Break με τη Χριστίνα Γεωργίου

The Story of The Stray Story: Ένα ζωοφιλικό The Break με τη Χριστίνα Γεωργίου

Σε έναν καταναλωτικό κόσμο εθελοντές που φροντίζουν ζώα μας θυμίζουν βασικές ανθρώπινες αξίες όπως η ενσυναίσθηση, η ευθύνη, ο σεβασμός και η προστασία του αδύναμου.

Με το ντοκιμαντέρ της The Stray Story η σκηνοθέτης, συνθέτης και σεναριογράφος Χριστίνα Γεωργίου αποτίνει φόρο τιμής στα ακηδεμόνευτα ζώα και τους εθελοντές που τα φροντίζουν με τεράστιο οικονομικό και πολλές φορές προσωπικό και ψυχικό κόστος. Με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ αυτές τις μέρες στα K - Cineplex κάνουμε The Break με τη δημιουργό για το τι σημαίνει ζωοφιλία, τι πάει λάθος με τους ιδιοκτήτες και ποια η κατάσταση με τα ακηδεμόνευτα ζώα στο νησί (και γιατί πρέπει να τα λέμε έτσι και όχι “αδέσποτα”).

*Σε συνεργασία με την https://blacklemon.tv/

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE