Τελικά τα έχει και με τις δύο; Οργιάζουν οι φήμες για τον Έλληνα ηθοποιό που γουστάρατε όλες!

Τελικά τα έχει και με τις δύο; Οργιάζουν οι φήμες για τον Έλληνα ηθοποιό που γουστάρατε όλες!

Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε, λίγο πολύ όλες ποθήσατε τον Έλληνα γόη πρωταγωνιστή και καθόλου δεν σας αδικούμε.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την προσωπική ζωή του Αλέξη Γεωργούλη, με τελευταίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εκείνο που τον θέλει σε σχέση, όχι με την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά με Θεσσαλονικιά δικηγόρο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», ο ηθοποιός έχει έρθει κοντά με την όμορφη 33χρονη Θεσσαλονικιά δικηγόρο Ματίνα Μαλλά, λίγο αφότου τερματίστηκε, μετά από ενάμιση χρόνο, η σχέση του με την ηθοποιό.

Όπως αναφέρει, πάντως, το περιοδικό «Ok!», αν και πέρασαν μία κρίση στις αρχές της Άνοιξης,  ο Αλέξης και η Τόνια δεν έχουν χωρίσει, παρά τις σχετικές φήμες που υπάρχουν εδώ και περίπου ένα μήνα. Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί ταξίδεψαν μαζί πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, αλλά επέστρεψαν ξεχωριστά στην Αθήνα, η Τόνια το περασμένο Σάββατο και ο Αλέξης την Δευτέρα.

Όσο για την Ματίνα;

Δημοσίευμα του περιοδικού «Hello» επισημαίνει πως είναι η δικηγόρος του ηθοποιού και έχουν μόνο επαγγελματική και φιλική σχέση, ενώ ο Αλέξης… συγκατοικεί πλέον με την Τόνια!

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE