Εντοπίστηκαν στην κατοχή του παράνομα φυσίγγια και εκρηκτικές ύλες - Υπό κράτηση 52χρονος

Εντοπίστηκαν στην κατοχή του παράνομα φυσίγγια και εκρηκτικές ύλες - Υπό κράτηση 52χρονος

Χθες (04/11) μεταξύ των ωρών 11.40-14.30, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, διενήργησαν έρευνα στην οικία και υποστατικά 52χρονου στην επαρχία Πάφου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν εντός της οικίας, 143 πλήρη φυσίγγια, 151 κενά φυσίγγια, 1.403 πιστονάκια, πέντε μπουκάλια με σκάγια διαφόρων διαμετρημάτων, μεγάλος αριθμός από σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, μεταλλικά εργαλεία για γέμισμα φυσιγγίων και μία ηλεκτρική μηχανή για γέμισμα φυσιγγίων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας σε εξωτερική αποθήκη της οικίας, εντοπίστηκαν θαμμένα στο έδαφος, ένα μπουκάλι και μία τσάντα που περιείχαν πυρίτιδα, 11 πλήρη φυσίγγια ΔΟΚΟ απαγορευμένου τύπου και ένα δίκτυ παγίδευσης.

Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, δεν είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου από το 2011.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE