Τον έπιασαν να οδηγεί χωρίς άδεια και ασφάλεια - Υπό κράτηση ένα πρόσωπο

Τον έπιασαν να οδηγεί χωρίς άδεια και ασφάλεια - Υπό κράτηση ένα πρόσωπο

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο για υπόθεση οδήγησης χωρίς άδεια, χωρίς ασφάλεια και για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η ώρα 00:35 σήμερα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν στην οδό Ικάρου για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο από ένα πρόσωπο μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

Από περαιτέρω έλεγχο διαφάνηκε ότι ο συγκεκριμένος οδηγούσε το όχημα του χωρίς ασφάλεια, χωρίς άδεια ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE