Ποια είναι η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων;

Ποια είναι η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων;

Για έβδομη συνεχή χρονιά, η Mercedes-Benz διατηρεί τη θέση της ως η μόνη ευρωπαϊκή μάρκα και η μοναδική μάρκα πολυτελείας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στο top 10 των 100 «Καλύτερων Παγκόσμιων Εμπορικών Σημάτων». – Η αξία της εμπορικής επωνυμίας αυξήθηκε κατά 10% στα 56,103 δισεκατομμύρια δολάρια από το 2021.

Η Mercedes-Benz αύξησε την αξία του εμβληματικού της εμπορικού σήματος κατά 10% τον περασμένο χρόνο, σύμφωνα με την έρευνα «Best Global Brands 2022» της Interbrand. Αυτό υπογραμμίζει την επιτυχημένη μετάβαση της εταιρείας προς ένα ηλεκτρικό μέλλον με έμφαση στο λογισμικό. Στόχος είναι να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της πολυτελείας και να αξιοποιηθούν ακόμα περισσότερο οι ευκαιρίες ανάπτυξης και κερδοφορίας.

Η Mercedes-Benz στοχεύει να κατασκευάζει τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα στον κόσμο και να ηγηθεί στην ηλεκτροκίνηση και το λογισμικό οχημάτων. Προκειμένου να επιτευχθεί μια ακόμη υψηλότερη θέση της μάρκας, η γκάμα της θα αναθεωρηθεί εκ νέου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τον Μάιο του 2022. Η στρατηγική απόφαση να γίνει πλήρως ηλεκτρική σε κάθε τομέα έως το 2030 – όπου οι συνθήκες της αγοράς το επιτρέπουν – και ο στόχος να γίνει ανθρακικά ουδέτερη έως το 2039 ενισχύει περαιτέρω τη σύνδεση μεταξύ πολυτέλειας και βιωσιμότητας.

«Η σταθερή κατάταξη της Mercedes-Benz στην όγδοη θέση καθώς και η διψήφια αύξηση της αξίας της μάρκας σε περισσότερα από 56 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τη στρατηγική μας πορεία. Αυτό σημαίνει, να ορίζουμε τη βιώσιμη πολυτέλεια του μέλλοντος, να βάζουμε τους πελάτες μας ακόμη περισσότερο στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας και να κάνουμε κάθε σημείο επαφής με τη μάρκα μας μια μοναδική εμπειρία. Με κάνει περήφανη που η δουλειά ολόκληρης της ομάδας μας για τη μάρκα αποδίδει καρπούς και αντικατοπτρίζεται σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα», λέει η Bettina Fetzer, Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας και Marketing της Mercedes-Benz AG.

ΠΗΓΗ: newsauto

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE