Εστιατόριο στο Παρίσι απαγόρευσε σε γυναίκα να μπει λόγω ντεκολτέ - Δείτε βίντεο

Εστιατόριο στο Παρίσι απαγόρευσε σε γυναίκα να μπει λόγω ντεκολτέ - Δείτε βίντεο

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το Café des Phares στο Παρίσι. Η Polska και η Tootatis, οι οποίες έχουν πάρα πολλούς ακόλουθους στις συνδρομητικές υπηρεσίες περιεχομένου, βιντεοσκόπησαν τη διαμάχη τους με το προσωπικό του εστιατορίου.

Συγκεκριμένα στο βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral, οι δύο κοπέλες φαίνεται να πλησιάζει στην είσοδο επιστρέφοντας από ένα αποκριάτικο πάρτι. Στη είσοδο όμως εμφανίστηκε ένας υπάλληλος του καταστήματος, ο οποίος ρητά τους απαγόρευσε την είσοδο, επικαλούμενος την εμφάνιση τους.

Κατηγορώντας το εστιατόριο για «διακρίσεις», η Polska απάντησε στη συνέχεια: «Θα καλέσουμε την αστυνομία. Δείξτε μου το νόμου που να λέει ότι δεν μπορούμε να μπούμε εδώ μέσα έτσι».

Το μέλος του προσωπικού που ισχυρίζεται ότι είναι ο ιδιοκτήτης απαντά: «Το μόνο που ζητάω είναι οι πελάτες να είναι ντυμένοι σωστά, είναι το ελάχιστο»

Η φίλη των γυναικών πίσω από την κάμερα παρεμβαίνει: «Εσύ είσαι αυτός που φτιάχνει τους κανόνες; Δεν το καταλαβαίνω»

Ο καβγάς συνεχίστηκε μέχρι που ο ιδιοκτήτης τους έκλεισε τη πόρτα και τους κάλεσε να φωνάξουν την αστυνομία αν το επιθυμούν.

Από τότε το συγκεκριμένο γεγονός κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πολλοί άνθρωποι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους σχετικά με τη διαφωνία, με αρκετούς να παίρνουν το μέρος του εστιατορίου.

Κάποιος έγραψε στο Reddit: «Ένα εστιατόριο είναι πιθανότατα ιδιωτική επιχείρηση, άρα τους επιτρέπεται να αρνηθούν την εξυπηρέτηση σε πελάτες που κρίνουν ότι δεν είναι ντυμένοι κατάλληλα».

Δείτε το βίντεο εδώ

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Στις πέντε προτεραιότητες που τέμνουν οριζοντίως όλες τις αποφάσεις καθώς και στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τη νέα σύνθεση του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE