Έφτασε στην Ελλάδα η κακοκαιρία «Eva» - Δείτε βίντεο

 Έφτασε στην Ελλάδα η κακοκαιρία «Eva» - Δείτε βίντεο

Με έντονα φαινόμενα στην περιοχή της Αττικής έκανε την εμφάνισή της λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η κακοκαιρία «Eva».

Λίγο μετά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς σε όλη την Αθήνα και στο σύνολο του νομού, με αστραπές και βροντές και ισχυρούς ανέμους. Τα φαινόμενα κόπααν, αλλά η βροχή δεν σταμάτησε όλη νύχτα, κατά τόπους ήταν μάλιστα έντονη.

Πάντως δεν παρατηρήθηκαν σοβαρά προβλήματα

Η Πυροσβεστική κλήθηκε μόνο για κοπές δένδρων, οι τρεις αφορούσαν το κέντρο της Αθήνας και άλλες τέσσερις κυρίως προς τα νότια και δυτικά (Καλλιθέα, Σαλαμίνα, Νίκαια, αλλά και Κορωπί).

Σε ένα άλλο περιστατικό, κεραυνός έπεσε σε φοίνικα στο Χαϊδάρι με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά, χωρίς να υπάρξουν άλλες ζημιές ή τραυματισμοί.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν όμως μια δύσκολη ημέρα όλη την Κυριακή για μεγάλα τμήματα της χώρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE