Τραυματίστηκαν εργαζόμενοι στο Πουρνάρα από τα επεισόδια - Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα

Τραυματίστηκαν εργαζόμενοι στο Πουρνάρα από τα επεισόδια - Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα

Στη σύλληψη οκτώ προσώπων, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια καταστολής επεισοδίων, που ξέσπασαν στο ΚΕΠΥ Πουρνάρα, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Τα επεισόδια ξέσπασαν γύρω στις 5.45μ.μ. χθες, όταν ομάδες προσώπων που διαμένουν στο χώρο φιλοξενίας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας σιδερολοστούς, πέτρες και ξύλα. Για καταστολή των επεισοδίων, στάλθηκαν στη σκηνή αστυνομικές ενισχύσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.

Μετά την επέμβαση της Αστυνομίας η τάξη αποκαταστάθηκε, ενώ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη οκτώ νεαρών προσώπων, που φαίνεται να συμμετείχαν στο επεισόδιο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά εργαζόμενοι στο ΚΕΠΥ Πουρνάρα. Επίσης δέκα διαμένοντες στο κέντρο φιλοξενίας, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψή. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο και επέστρεψαν στο χώρο διαμονής τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE