Τραυματίστηκαν εργαζόμενοι στο Πουρνάρα από τα επεισόδια - Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα

Τραυματίστηκαν εργαζόμενοι στο Πουρνάρα από τα επεισόδια - Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα

Στη σύλληψη οκτώ προσώπων, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια καταστολής επεισοδίων, που ξέσπασαν στο ΚΕΠΥ Πουρνάρα, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Τα επεισόδια ξέσπασαν γύρω στις 5.45μ.μ. χθες, όταν ομάδες προσώπων που διαμένουν στο χώρο φιλοξενίας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας σιδερολοστούς, πέτρες και ξύλα. Για καταστολή των επεισοδίων, στάλθηκαν στη σκηνή αστυνομικές ενισχύσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.

Μετά την επέμβαση της Αστυνομίας η τάξη αποκαταστάθηκε, ενώ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη οκτώ νεαρών προσώπων, που φαίνεται να συμμετείχαν στο επεισόδιο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά εργαζόμενοι στο ΚΕΠΥ Πουρνάρα. Επίσης δέκα διαμένοντες στο κέντρο φιλοξενίας, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψή. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο και επέστρεψαν στο χώρο διαμονής τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μετά και την χθεσινή συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE