Ελληνικό ΥΠΕΞ: Κυπριακό και Ανατολική Μεσόγειος στη συνάντηση Κασουλίδη-Δένδια στην Αθήνα τη Δευτέρα

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Κυπριακό και Ανατολική Μεσόγειος στη συνάντηση Κασουλίδη-Δένδια στην Αθήνα τη Δευτέρα

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο αναμένεται να εστιάσουν οι συζητήσεις των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας Νίκου Δένδια και Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη τη Δευτέρα, στην Αθήνα, σύμφωνα με το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, περί ώρα 12:00, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες.

Εν συνεχεία, ο κ. Δένδιας και ο κ. Κασουλίδης αναμένεται να προβούν σε κοινές δηλώσεις στον Τύπο περί ώρα 13:15. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Όπως αναφέρει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο Υπουργών εντάσσονται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας και του συντονισμού των δύο χωρών.

Οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών αναμένεται να εστιάσουν στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων.

Επιπλέον, αναμένεται να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν τα πολυμερή σχήματα συνεργασίας, την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE