Ο Μακρόν συγχαίρει τον Νετανιάχου για τη νίκη του - Θέλει «ενίσχυση των σχέσεων» μεταξύ των δύο χωρών

Ο Μακρόν συγχαίρει τον Νετανιάχου για τη νίκη του - Θέλει «ενίσχυση των σχέσεων» μεταξύ των δύο χωρών

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν τηλεφώνησε σήμερα στον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου «για να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις (βουλευτικές) εκλογές», στις οποίες απέσπασε τις περισσότερες έδρες μαζί με τους συμμάχους της δεξιάς, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος στο Twitter.

«Μόλις τηλεφώνησα στον Μπενιαμίν Νετανιάχου για να τον συγχαρώ για τη νίκη του στις εκλογές. Συμμεριζόμαστε την ίδια επιθυμία να ενισχύσουμε τους ήδη ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του Ισραήλ και της Γαλλίας», έγραψε ο Μακρόν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE