Το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι η κηδεία του Αρχιεπισκόπου

Το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι η κηδεία του Αρχιεπισκόπου

Απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας (7/11) ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄ σε ηλικία 81 ετών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β' εκοιμήθη σήμερα το πρωί, στις 06:40.

Στον Αρχιεπισκοπικό θώκο, ενθρονίστηκε στις 12 Νοεμβρίου του 2006 μετά την κήρυξη του αρχιεπισκοπικού θρόνου σε χηρεία, λόγω της μη αναστρέψιμης κατάστασης της υγείας του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου του Α.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE