Το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι η κηδεία του Αρχιεπισκόπου

Το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι η κηδεία του Αρχιεπισκόπου

Απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας (7/11) ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄ σε ηλικία 81 ετών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β' εκοιμήθη σήμερα το πρωί, στις 06:40.

Στον Αρχιεπισκοπικό θώκο, ενθρονίστηκε στις 12 Νοεμβρίου του 2006 μετά την κήρυξη του αρχιεπισκοπικού θρόνου σε χηρεία, λόγω της μη αναστρέψιμης κατάστασης της υγείας του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου του Α.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE