Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου - Αναστέλλονται οι προεκλογικές δραστηριότητες

Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου - Αναστέλλονται οι προεκλογικές δραστηριότητες

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου Χρυσοστόμου Β' και εύχεται να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Η σημαντικότητα της συνεισφοράς του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β' ως προκαθημένου της Εκκλησίας της Κύπρου θα υπενθυμίζεται μέσα από την προσφορά και το έργο του, ενώ η γενναιότητα και η υπομονή με την οποία αντιμετώπισε την περιπέτεια της υγείας του ήταν ενδεικτική της προσωπικότητας και του χαρακτήρα του.

Ο εκσυγχρονισμός του Καταστατικού Χάρτη της Εκκλησίας, η αναβάθμιση της Ιεράς Συνόδου, η ενίσχυση της κοινωνικής προσφοράς, η ανέγερση σημαντικών έργων, η συντήρηση των κατεχόμενων εκκλησιών και η διασφάλιση της ομαλότητας αποτελούν παρακαταθήκες για τις οποίες ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β' θα τιμάται και θα μνημονεύεται.

Στο πλαίσιο του πένθους για την απώλεια του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Κύπρου αναστέλλονται οι προεκλογικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί από το εκλογικό επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη μέχρι τη μέρα της κηδείας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.