ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ Νεοφύτου: Αναστέλλει όλες τις προεκλογικές δραστηριότητες μέχρι την κηδεία του Αρχιεπισκόπου

Αβέρωφ Νεοφύτου: Αναστέλλει  όλες τις προεκλογικές δραστηριότητες μέχρι την κηδεία του Αρχιεπισκόπου

Αναστέλλει όλες τις προεκλογικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί από το εκλογικό επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου μέχρι τη μέρα της κηδείας του Αρχιεπισκόπου, ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε ένδειξη πένθους και σεβασμού.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα αναφέρει: «Η είδηση της εκδημίας του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β΄, μας προκάλεσε βαθύτατη θλίψη. Ηγεσία, Βουλευτές και στελέχη εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Ο αείμνηστος ιεράρχης, με δραστηριότητα στα εκκλησιαστικά πεπραγμένα από νεαρή ηλικία, αξιώθηκε να ηγηθεί ως ποιμένας της εκκλησίας της Κύπρου και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο με σημαντική του παρακαταθήκη να είναι η διεύρυνση των μητροπόλεων, η ίδρυση της θεολογικής σχολής και ο εκσυγχρονισμός των εκκλησιαστικών θεσμών στον τόπο μας. Πνευματικός ηγέτης με κύρος, εκκλησιαστικό φρόνημα και πάντα με το θάρρος του λόγου του αλλά και με άσβεστο και διαρκές το ενδιαφέρον του για το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού.

Παράδειγμα ιεράρχη που θα κατέχει ξεχωριστή θέση ως πνευματικός πατέρας στις καρδιές όλων εκείνων που τον γνώρισαν και συμπορεύτηκαν μαζί του.

Με τη μνήμη του να πλημμυρίζει τις ψυχές όλων μας, θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και τον δέοντα σεβασμό.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top