«Εκδίκηση» με... αέρα - Το έξυπνο τρικ στο αεροπλάνο όταν ο μπροστινός αφήνει το κάθισμά του λυγισμένο προς τα πίσω

«Εκδίκηση» με... αέρα - Το έξυπνο τρικ στο αεροπλάνο όταν ο μπροστινός αφήνει το κάθισμά του λυγισμένο προς τα πίσω

Οι επιβάτες που ξαπλώνουν το κάθισμά τους σε ένα αεροπλάνο είναι πάντα αφόρητα ενοχλητικοί- και μια Tiktoker αποκάλυψε τον «σατανικό» τρόπο με τον οποίο εκδικείται όσους το κάνουν.

Η γυναίκα -γνωστή μόνο ως Fiona- μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αυστραλίας, λέγοντας ότι βρίσκει την κίνηση αυτή «απερίσκεπτη» και πάντα παίρνει εκδίκηση, στρέφοντας πολύ απλά όλους τους αεραγωγούς προς την κατεύθυνση του συνεπιβάτη της.

«Όταν πετάς στην οικονομική θέση και το άτομο μπροστά σου είναι εντελώς αδιάφορο και ξαπλώνει την καρέκλα του προς τα πίσω.... Ξέρετε τους αεραγωγούς του air condition στο πάνω μέρος; Μπορείς να τους περιστρέψεις», εξήγησε. «Εγώ απλά τον περιστρέφω ακριβώς στο πρόσωπό τους και τον ανεβάζω στο φουλ».

Οι ραδιοφωνικοί παρουσιαστές μοιράστηκαν ένα απόσπασμα από το τηλεφώνημα της Fiona στη σελίδα τους στο TikTok, όπου έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας σχεδόν 1 εκατομμύριο views και φυσικά ο κόσμος διχάστηκε- κάποιοι κατενθουσιάστηκαν και άλλοι την χαρακτήρισαν μικροπρεπή, λέγοντας ότι δεν είναι καθόλου αγενές.

«Πλήρωσα για το κάθισμά μου και το ξαπλώνω», σχολίασε κάποιος, που την παρότρυνε ταυτόχρονα να ταξιδεύει στη business class αν θέλει περισσότερο χώρο μεταξύ των καθισμάτων.

«Γιατί νευριάζουν τόσο; Δεν πάει καν πολύ πίσω», πρόσθεσε άλλος.

Σε κάθε περίπτωση, η Ζακλίν Γουίτμορ, που είναι αεροσυνοδός διευκρίνισε πως οι ταξιδιώτες έχουν το δικαίωμα να ξαπλώνουν το κάθισμά τους, σημειώνοντας πως υπάρχει ευγενικός τρόπος να γίνει- κοιτάζετε πίσω για να προετοιμαστεί ο συνεπιβάτης ότι θα μετακινηθεί το κάθισμα.

Δείτε το βίντεο από το τικ τοκ εδώ.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE