Πρώην Δήμαρχος Παραλιμνίου: «Το έχω πει στην κατάθεσή μου στην αστυνομία…»

Πρώην Δήμαρχος Παραλιμνίου: «Το έχω πει στην κατάθεσή μου στην αστυνομία…»

Με αφορμή το δημοσίευμα μας την Τετάρτη (15/07) σε σχέση με τη δίκη (ακροαματική διαδικασία) των πρώην υπαλλήλων του Δήμου Παραλιμνίου, οι οποίοι κατηγορούνται για καταχρήσεις και κλοπές σε σχέση με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, ο πρώην Δήμαρχος Ανδρέας Ευαγγέλου επικοινώνησε μαζί μας προκειμένου να προβεί σε κάποιες διευκρινίσεις.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου» μας είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ό,τι είπα, το έχω πει στην κατάθεσή μου στην αστυνομία πριν από δυο χρόνια. Δεν επιθυμώ να μιλήσω για την ουσία της υπόθεσης, επειδή υπάρχει εκκρεμοδικία και δεν θα ήταν σωστό να επηρεάσω θετικά ή αρνητικά τη διαδικασία. Θέλω ακόμη να αναφέρω ότι επί δικής μου θητείας έγινε χρήση μηχανημάτων και εισήγαγα τεχνολογία για την έκδοση αποδείξεων για κρεβατάκια και ομπρέλες θαλάσσης».

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το προηγούμενό μας δημοσίευμα, πολίτης από τη Λευκωσία είχε καταγγείλει γραπτώς υπάλληλο του Δήμου στον τότε Δήμαρχο Ανδρέα Ευαγγέλου, υποστηρίζοντας ότι έκοβε πλαστές αποδείξεις. Μάλιστα, ο εν λόγω πολίτης παρουσιάστηκε την Τρίτη στο δικαστήριο (14/07) καταθέτοντας όλα τα σχετικά.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE