ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση SIGMA: Κυριαρχία Χριστοδουλίδη – Ανεβάζουν «στροφές» Νεοφύτου- Μαυρογιάννης

Δημοσκόπηση SIGMA: Κυριαρχία Χριστοδουλίδη – Ανεβάζουν «στροφές» Νεοφύτου- Μαυρογιάννης

Καθαρό προβάδισμα του Νίκου Χριστοδουλίδη έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Ανδρέα Μαυρογιάννη κατέγραψε η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εκπομπής «Χωρίς περιστροφές» του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA.

Ο τέως Υπουργός Εξωτερικών καταγράφει πρωτιά ακολουθώντας μία ανοδική πορεία από το Μάϊο του 2022 μέχρι το μήνα που διανύουμε.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, πρώτος με διαφορά 41 μονάδων στην παράσταση νίκης φαίνεται να είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, καταγράφοντας 58%, με δεύτερο τον Αβέρωφ Νεοφύτου με 17% και τρίτο τον Ανδρέα Μαυρογιάννη με 6%.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην παράσταση νίκης από τον Μάϊο του 2022 μέχρι τον Οκτώβριο του 2022, ο τέως Υπουργός Εξωτερικών ακολουθεί μία ανοδική πορεία ως προς το ποσοστό υποστήριξης του κοινού, ο Αβέρωφ Νεοφύτου μία καθοδική πορεία, ενώ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης φαίνεται να διατηρεί σταθερή την πορεία του, τους μήνες αυτούς.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, το 23% των πολιτών χαρακτηρίζει την προεκλογική ανιαρή και ανούσια ενώ, το 73% δεν θεωρεί εφικτό το σχηματισμό μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Στην πρόθεση ψήφου ο Νίκος Χριστοδουλίδης καταλαμβάνει την πρωτιά  με ποσοστό της τάξης 30,8%, ενώ, ακολουθεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου με 19,6%, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με 17,3% και ο Αχιλλέας Δημητριάδης με 4,2%.

Στην πρόθεση ψήφου στα έγκυρα στο 1ο γύρο, την πρωτιά καταλαμβάνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης με 33,1%, δεύτερος ο Αβέρωφ Νεοφύτου με 21% και τρίτος ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με 18.6%.

Σενάρια Β’ γύρου

Στην αναμέτρηση Νεοφύτου – Χριστοδουλίδη στο 2ο γύρο, την πρωτιά κατακτά ο Νίκος Χριστοδουλίδης με διαφορά 24 μονάδων, καταγράφοντας 49%.

Στην αναμέτρηση Μαυρογιάννη – Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο την πρωτιά παίρνει και πάλι ο τέως Υπουργός Εξωτερικών με διαφορά 28 μονάδων, καταγράφοντας 53%.

Ενώ, στην αναμέτρηση Μαυρογιάννη – Νεοφύτου στον δεύτερο γύρο, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κερδίζει με διαφορά 2 μονάδων, καταγράφοντας 36%

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top