LIKE ONLINE

Έχεις το IQ πράκτορα του FBI αν λύσεις αυτόν τον γρίφο

Έχεις το IQ πράκτορα του FBI αν λύσεις αυτόν τον γρίφο

Οι γρίφοι ακονίζουν το μυαλό και δεν είναι πάντοτε εύκολο να οδηγηθούμε στη λύση τους. Κάποιοι μάλιστα πρέπει να λυθούν σε πολύ σύντομο χρόνο, γεγονός που δείχνει πόσο έχουμε ανεπτυγμένες κάποιες μας ικανότητες. Ο παρακάτω γρίφος δημιουργήθηκε για να σε παιδέψει κι αν τον λύσεις, τότε αυτό σημαίνει ότι είσαι genius και θα μπορούσες να δουλέψεις για το FBI.

Ένας χρήστης του Tik Tok, γνωστός ως @themagicmatt, ανέβασε έναν γρίφο που έγινε αμέσως viral και κάνει το κοινό να αναρωτιέται αν πρέπει να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με την εξιχνίαση εγκλημάτων.

Ο γρίφος ξεκινά έτσι: «Ένας άνδρας και μία γυναίκα πηγαίνουν για ποτό στο πρώτο τους ραντεβού. Είναι καλοκαίρι και κάνει πολλή ζέστη, έτσι όσο περιμένουν το γεύμα τους, τους σερβίρουν από ένα ποτήρι παγωμένο νερό. Η γυναίκα ζεσταίνεται πολύ και είναι πολύ διψασμένη οπότε πίνει τρία ποτήρια νερό στην αρχή ενώ ο άνδρας πίνει νερό κατά τη διάρκεια του γεύματός του. Αργότερα μες στη μέρα κι αφού έχουν γυρίσει πια από το ραντεβού, ο άνδρας στέλνει μήνυμα στη γυναίκα ότι νιώθει άρρωστος και αδύναμος. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ανακηρύσσεται νεκρός από την αστυνομία».

Ο γρίφος μιλάει για δύο άτομα που βγαίνουν ραντεβού κι ο ένας από τους δύο πεθαίνει μυστηριωδώς

Η γυναίκα στη συνέχεια περνάει από ανάκριση και διαπιστώνεται ότι το νερό τόσο της γυναίκας όσο και του άνδρα ήταν δηλητηριασμένο. Γιατί όμως πέθανε μόνο ο ένας από τους δύο;

Η σωστή απάντηση

Το δηλητήριο κρυβόταν στον πάγο και η γυναίκα δεν πέθανε ακριβώς επειδή ήπιε τόσο γρήγορα το νερό της που τα παγάκια δεν πρόλαβαν να λιώσουν. Αν η απάντησή σου δεν ήταν ακριβώς αυτή, τότε ίσως δεν φτάσεις ποτέ μέχρι το FBI!

ΠΗΓΗ: jenny.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top