Ακόμη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα - Σκότωσε τη σύζυγό και εντοπίστηκε νεκρός

Ακόμη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα - Σκότωσε τη σύζυγό και εντοπίστηκε νεκρός

Ακόμη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα, καθώς νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Μπούκα της Μεσσήνης.

Ειδικότερα, ένας 81χρονος άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα.

Ο δράστης φέρεται πως τραυμάτισε θανάσιμα την 61χρονη σύζυγό του με βαριοπούλα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με μαχαίρι.

Το ζευγάρι εντόπισε νεκρό ο γιος τους.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE