ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση δυο πρόσωπα για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις

Υπό κράτηση δυο πρόσωπα για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις

Διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε, το μεσημέρι της Τρίτης, το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 41χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση εξαπάτησης 60χρονου και απόσπασης χρηματικού ποσού 275 χιλιάδων ευρώ. Για την ίδια υπόθεση τέθηκε χθες υπό τετραήμερη προσωποκράτηση και ένας 44χρονος.

Σύμφωνα με καταγγελία του 60χρονου, κατά τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2019, οι δύο ύποπτοι τον έπεισαν να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 275.000 ευρώ, για να το επενδύσουν σε τ/κ τεμάχιο γης, που βρίσκεται στην Πάφο, κάτι που θα του απέφερε κέρδος 650.000 ευρώ.

Από τότε ο 60χρονος ζητούσε ενημέρωση, με τους δύο υπόπτους να φέρονται να τον διαβεβαίωναν ότι η επένδυση του βρίσκεται σε καλό στάδιο και να αναφέρουν ότι παρουσιάζονταν κάποιες δυσκολίες για ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο 60χρονος με τον 41χρονο, αυτός φέρεται να του ανέφερε ότι τον είχαν εξαπατήσει και ότι ο 44χρονος ήταν αυτός που πήρε τα χρήματα και αναχώρησε για το εξωτερικό.

Την Κυριακή, η Αστυνομία συνέλαβε τον 44χρονο στο αεροδρόμιο Πάφου, κατά την άφιξη του από το εξωτερικό και χθες οδηγήθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 4ήμερη προσωποκράτηση του.

Ο 41χρονος, δεύτερος ύποπτος, συνελήφθη χθες και σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο τριών ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top