ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνω του 30% της κανονικής για Νοέμβριο η βροχή σε Πόλη Χρυσοχούς, Φρέναρος και Νέο Λιμάνι Λεμεσού

Άνω του 30% της κανονικής για Νοέμβριο η βροχή σε Πόλη Χρυσοχούς, Φρέναρος και Νέο Λιμάνι Λεμεσού

Πέραν του 30% της κανονικής για μήνα Νοέμβριο αντιστοιχεί η ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε μόνο το τελευταίο 24ωρο (από τις 8.00 το πρωί της 7ης Νοεμβρίου μέχρι τις 8.00 το πρωί της 8ης Νοεμβρίου) στις περιοχές Πόλις Χρυσοχούς, Φρέναρος και Νέο Λιμάνι Λεμεσού, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας που δημοσιοποίησε την Τρίτη.

Συνολικά, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 8.00 το πρωί της 8ης Νοεμβρίου ανήλθε στα 10,7 χιλιοστά το οποίο αντιστοιχεί στο 20% της κανονικής για τον μήνα. Οι βροχές του τελευταίου 24ωρου ανήλθαν στα 8,7 χιλιοστά.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 8.00 το πρωί της 8ης Νοεμβρίου σημειώθηκε στην Πόλις Χρυσοχούς με 26,0 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 40% της κανονικής για μήνα Νοέμβριο και οφείλεται αποκλειστικά στην βροχόπτωση του τελευταίου 24ωρού.

Ακολουθεί το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με 16,6 χιλιοστά βροχόπτωση κατά την ίδια περίοδο, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 34% της κανονικής και που οφείλεται στις βροχές του τελευταίου 24ωρου, όπως επίσης και στο Φρέναρος με 15,4 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 36% της κανονικής.

Στον Σαϊττά η βροχόπτωση ανήλθε στα 15,0 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 22% της κανονικής εκ των οποίων τα 9,2 χιλιοστά οφείλονται στις βροχές του τελευταίου 24ωρο.

Στο Κελλάκι η βροχόπτωση από τις αρχές του Νοεμβρίου ανήλθε στα 14,2 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 24% της κανονικής για το μήνα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η βροχόπτωση του τελευταίου 24ωρου που έπεσε στην περιοχή Αθαλάσσας στην Λευκωσία και που ανήλθε στο 7,9 χιλιοστά κάλυψε το 25% της κανονικής για τον μήνα στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top