Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από συντριβή ελικοπτέρου στη Ρωσία

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από συντριβή ελικοπτέρου στη Ρωσία

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν όταν ένα ελικόπτερο Mi-2 συνετρίβη σήμερα, στη διάρκεια αεροδιακομιδής ασθενή, στην περιοχή Κοστρομά της δυτικής Ρωσίας.

Νεκρός είναι ο ασθενής, ενώ οι δύο πιλότοι και δύο διασώστες που επέβαιναν στο ελικόπτερο, απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι, σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua που επικαλείται το RIA Novosti.

Το ρωσικό ελικόπτερο κατέπεσε περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο Σοκέρκινο, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE