LIFESTYLE

GNTM5: Κόκκινη κάρτα σε φαβορί - Ποιο μοντέλο αποχώρησε - Δείτε βίντεο

GNTM5: Κόκκινη κάρτα σε φαβορί - Ποιο μοντέλο αποχώρησε - Δείτε βίντεο

Η Δέσποινα Σαρρή δεν κατάφερε να… παίξει καλή μπάλα στη δοκιμασία αποχώρησης και παρότι έγινε και χρήση VAR, πήρε την απευθείας κόκκινη κάρτα της κριτικής επιτροπής και «αποβλήθηκε» από το GNTM 5.

Η αποχώρηση της Δέσποινας που είχε χαρακτηριστεί ως ένα εκ των φαβορί του ριάλιτι μόδας του Star ακολούθησε αυτή της Γιέβα, της οποίας το πιτόγυρο της Μαρίας Αντουανέτα της... έκατσε βαρύ στο επεισόδιο της Δευτέρας. Παρόλο, που η αποχώρηση της 19χρονης φοιτήτριας από την Ουκρανία άφησε πικρή γεύση στα υπόλοιπα 15 μοντέλα, η γεμάτη ημέρα τους δεν τους άφησε πολλά περιθώρια για να ασχοληθούν με την αποχώρηση της.

Γι αυτό φρόντησε ο γυμναστής Αλέξανδρος Σίαρς, ο οποίος ανέλαβες να τις προπονήσει για… πρωταθλητισμό. Μετά το τέλος της γυμναστικής, η επιβράβευση για τα κορίτσια ήταν νοστιμότατη!

Οι διαγωνιζόμενες όμως την επόμενη ημέρα θα έκαιγαν τις θερμίδες που πήραν από τις πίτσες παίζοντας μπάλα. Η νέα δοκιμασία αποχώρησης τις περίμενε στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, εκεί όπου τα υποψήφια μοντέλα συνάντησαν τον Γιώργο Καραβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Mary Vitinaros σε ρόλο… διαιτητή και κλήθηκαν να αναπαραστήσουν, όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, πέντε ποδοσφαιρικές φάσεις, σε μόνο πέντε κλικ από τον φωτογράφο Χρήστο Θεολόγη.

Πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση είχε και ένα μικρό τεστ γνώσεων για τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, καθώς τα κορίτσια ρωτήθηκαν αν γνωρίζουν τι είναι το οφσάιντ.

Σε ότι αφορά το disadvantage, η Γρηγοριάνα, η οποία είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στο τελευταίο πλατό έπρεπε να υποδείξει δυο κορίτσια που θα έχουν τρεις ευκαιρίες και όχι πέντε όπως οι συμπαίκτριες τους για να χαρίσουν το καλύτερο «κλικ» στον φωτογράφο, επιλέγοντας τις Μικαέλα και Ειρήνη, οι οποίες είχαν το μειονέκτημα και στην προηγούμενη δοκιμασία.

Κατά τη διάρκεια της νέας δοκιμασίας οι Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου κλήθηκαν να πάρουν από κοινού μια απόφαση. Η Δέσποινα ισχυρίστηκε πως επειδή ήταν η πρώτη που μπήκε στο σετ δεν κατάλαβε πως είχαν ξεκινήσει και ζήτησε να της δοθεί μία ακόμα ευκαιρία για τη λήψη της.

«Θα ελεγχθεί στο VAR και θα πάρουμε απόφαση», είπε ο Γιώργος Καράβας και στη συνέχεια ο Τάσος Σοφρωνίου ζήτησε και τη γνώμη των μοντέλων για το αν θα μπορούσε να επαναλάβει μια λήψη. Οι παίκτριες συμφώνησαν στο να της δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία και έτσι μπήκε ξανά στο σετ.

Όταν ήρθε η ώρα της κρίσης για τις 15 διαγωνιζόμενες, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας έδειξαν να διαφωνούν μεταξύ τους σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα σε κάποιες φωτογραφίες μέχρι να καταλήξουν στην καλύτερη και χειρότερη φωτογραφία.

Ο λόγος που διαφώνησε έντονα η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα ήταν η φωτογραφία της Ειρήνης. Όπως της είπε ο Γιώργος Καράβας έχει πολύ ωραία στάση σώματος αλλά αυτό που τον ενοχλεί είναι ότι δεν κοιτάει την μπάλα. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά δε συμφώνησε και της είπε ότι έχει πετύχει την πόζα. Το φορτισμένο κλίμα όμως ανάμεσα στους κριτές συνεχίστηκε και με τη φωτογραφία της Κάτιας. Τότε η Βίκυ Καγιά είπε στον Γιώργο Καράβα ότι την ενοχλεί που προσπαθεί να της επιβάλλει την γνώμη του. Αυτό ενόχλησε πάρα πολύ τον κριτή, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να βγει για λίγο από το πλατό.

Τελικά μετά από αρκετές διαφωνίες οι κριτές κατέληξαν πως τις καλύτερες φωτογραφίες τις είχαν η Γεωργιάνα και η Βικτώρια!

Οι κριτές αποφάσισαν να «δώσουν τη δουλειά» στη Βικτώρια! «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το περίμενα πώς και πώς!» δήλωσε η ίδια και αφιέρωσε τη φωτογραφία στον μπαμπά της!

Σε ότι αφορά τις χειρότερες φωτογραφίες, η Ζωή, η Δέσποινα και η Ραφαέλα βρέθηκαν στο bottom 3, με τους κριτές να δείχνουν.... κόκκινη κάρτα στη Δέσποινα και να την αποβάλουν από το GNTM 5.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top